تحقیق تولید نان فانتزی ( ورد)

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 15 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏وزارت تعاون

‏معاونت طـرح و برنامه
‏طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي
‏توليــد نـان فانتـــــزي
‏با ظرفيت 750 تن در سال
‏تيـرماه 1382
‏خلاصه طرح
‏موضوع طرح : توليد نان فانتزي
‏ظرفيت : 750 تن در سال
‏محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
‏سرمايه گذاري كـل: 35/1442 ميليون ريال
‏سهم آوردة متقاضي: 35/152 ميليون ريال
‏سهم تسهيلات: 1290 ميليون ريال
‏دورة بازگشـت سرمايه: 17 ماه
‏اشتغالزايي: 17 نـفر
‏ ‏مقدمــه :
‏ بي‏‌‏شك غلات بيشترين سهم را در سبد غذايي جوامع بشري دارا هستند. در اين ميان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ويژه خود كه قابليت تبديل شدن به نان را دارد از اهميت بسزايي برخوردار است . به گونه اي كه برخي از ارقام وحشي آن از حدود پانزده هزار سال قبل از ميلاد مسيح در مصر و بين‏‌‏النهرين مي‏‌‏روييده است و دانه‏‌‏هاي اين گياه موميايي هاي فراعنه مصر از اهرام اين كشور به دست آمده است.
‏ در ايران ، نمونه هاي گندم در كاوش‏‌‏هاي باستان‏‌‏شناسي انجام شده در دامغان ، غارهاي نزديك به درياچه مازندران و همدان به دست آمده است و باستان
‏‌‏شناسان عقيده دارند كه گندم از حدود 5 تا 6 هزار سال قبل از ميلاد مسيح در اين مناطق كشت مي‏‌‏شده است.
‏ براي پخت نان ، از زمانهاي بسيار دور روشهاي متنوع و جالبي وجود داشته است . به احتمال زياد قديمي ترين روش پخت نان كه بيشتر در ميان چادر نشينان متداول بوده، روشي است كه براي پختن يك نوع نان ابتدايي به نام كوماج مورد استفاده قرار مي‏‌‏گرفته است. پس از آن ، پختن نان هاي مسطح نظير لواش بر روي سنگ يا تاوه داغ رايج گرديد. كم كم تنورهايي كه هنوز هم در بسياري از نقاط دنيا و بخصوص ايران متداول هستند براي تهيه نانهاي پهن نظير تافتون و لواش اختراع گرديد . جنس اين تنورها از خاك رس است. بعدها تنور نان سنگك و بربري مورد استفاده قرار گرفتند كه با تغيير مختصري در كشورهاي غربي هم براي پخت نان از آنها استفاده مي‏‌‏شود. عيب اين تنورها در اين است كه قطعاتي كه اول وارد مي‏‌‏شوند آخر خارج مي‏‌‏شوند و بعلاوه چون دماي نقاط مختلف تنور يكسان نيست ، نانهاي حاصل داراي پخت يكنواخت نيستند. براي رفع اين نقيصه ،روشهاي نوين عمل‏‌‏آوري خمير و پخت نان ابداع گرديده كه از آن جمله نان هاي حجيم و فانتزي مي‏‌‏باشند كه علاوه بر پايين بودن ضايعات نان ، از دوام و ماندگاري بيشتري برخوردار بوده و ويتامين ها و پروتئين هاي موجود در نان به دليل روش پخت در فرهاي گردان يا سيني دار حفظ مي‏‌‏گردد.
‏ با توجه به اينكه ، امروزه نيز قوت اصلي ايرانيان ، نان مي‏‌‏باشد و مصرف آن با توجه به رشد جمعيت افزايش روزافزوني دارد ، توجيه اقتصادي اجراي اين طرح مناسب بوده ضمن اينكه با اجراي اين طرح ، مي‏‌‏توان بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايي بانوان مي‏‌‏توانند سهم بسزايي در آن داشته باشند.
‏ توجيه اقتصادي طرح :
‏ الف ‏–‏ سرمايه گذاري ثابت :
‏ الف ‏–‏ 1 ) زميـن :

‏متـراژ ( متر مربع )
‏هزينه واحد ( هزارريال )
‏هزينه كل ( ميليون ريال )
‏2000
‏50
‏100
‏ الف ‏–‏ 2 ) محوطه سازي :
‏رديف
‏شــرح
‏مقدار
‏هزينه واحد ‏( هزارريال)
‏هزينه كل‏ (ميليون ريال )
‏1
‏2
‏3
‏4
‏خاكبرداري
‏ديواركشي
‏خيابان كشي
‏پاركينگ و فضاي سبز
‏2000مترمربع
‏ 220مترمربع
‏100مترمربع
‏200مترمربع
‏20
‏70
‏25
‏30
‏40
‏4/15
‏5/2
‏6
‏ جـــمـــع
‏9/63

 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 3537 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 15

حجم فایل:22 کیلوبایت

 قیمت: 8,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل