پاورپوینت سس ها و تزئين کننده هاي سالاد (⭐⭐⭐)
دسته بندي :
علوم پایه »
دانلود پاورپوینت های علمی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 11 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
بنام خدا
سس ها و تزئين کننده هاي سالاد S auces, and S alad D ressings
سس ها و تزئين کننده هاي سالاد S auces, and S alad D ressings
تعاريف:
A condiment or relish for food
Fluid topping
Adds zest
Adds piquancy
نوعي ادويه يا عامل ايجاد مزه در غذا
فراورده مايع براي سطح غذا
تشديد کننده ميل و ر غ بت به غذا
موجد تندي و تيزي
سس ها و تزئين کننده هاي سالاد S auces, and Salad Dressings
انواع سيستم
بر پايه روغن- سيستم امولسيوني
بر پايه آب- سيستم هاي حاوي صمغ ها
انواع بافت
کاملا هموژن
حاوي قطعات درشت و ريز
انواع طعم
هر پنج نوع طعم شامل
شور، شيرين، تند، تلخ و اومامي
سياليت
غليظ
رقيق و سيال
شفاف و غير شفاف
تحمل دما
مقاوم به سرما و انجماد
مقاوم به دماي بالا و ذوب
سس ها و تزئين کننده هاي سالاد S auces, and Salad Dressings
مواد تشکيل دهنده سس هاي امولسيوني
روغن
زمستانه شده
روغن زيتون بهترين انتخاب
سرکه
عامل ايجاد طعم و پايداري ميکروبي
امولسيفاير
منو و دي گليسريد، لسيتين، سوربيتان منو استئارات و ...
پايدار کننده و قوام دهنده
زانتان، صمغ عربي، آلژينات، نشاسته تعديل شده، تراگاکانت، و ...
ادويه ها
خردل، انواع فلفل، سير، آويشن، رازيانه، مرزنجوش، ترخون و ...