تحقیق بسته بندی مواد غذایی

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 14 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏وزارت تعاون

‏معاونت طـرح و برنامه
‏طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي
‏بسته‏‌‏بنـدي مـواد غـذايي
‏با ظرفيت بسته بندي
‏2075 تن پودر و گرانول در سال
‏تيـرماه 1382
‏خلاصه طرح
‏موضوع طرح : بسته بندي مواد غذايي ( پودر و گرانول )
‏ظرفيت : 2075 تن در سال
‏محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
‏سرمايه گذاري كـل: 1888 ميليون ريال
‏سهم آوردة متقاضي: 188 ميليون ريال
‏سهم تسهيلات: 1700 ميليون ريال
‏ميزان اشتغالزايي : هجده نفر
‏دورة بازگشـت سرمايه: سيزده ماه
‏ ‏مقدمــه :
‏ بسته‏‌‏بندي به عنوان يك ابزار كارآمد سالهاست كه مورد نظر كارشناسان علم بازاريابي قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندي ضمن اينكه قابليت نگهداري بهتري را به كالا مي‏‌‏بخشد در كسب سهم بالاتري از بازار براي كالاي مورد نظر نيز مؤثر است.
‏ نظريه پردازان بازاريابي ، دو نقش مهم براي بسته بندي متصور هستند كه عبارتند از نقش Protective‏ و نقش Promotive‏ . چنانكه از واژه به كار گرفته شده براي اين نقش ها نيز برمي‏‌‏ايد نقش نخست به وجه نگهداري و دوام حاصل از بسته بندي و نقش دوم به جنبه آگاهي دهنده و پيش برنده بسته بندي اشاره دارد.
‏ از ديگر سو توجه ناكافي به موازين بسته بندي بهداشتي موجب گشته است كه محصولات مختلف غذايي كشور عليرغم دارا بودن كيفيت بسيار خوب در بدو توليد به دليل پيدايش پاره اي آلودگي‏‌‏هاي ثانويه و يا عرضه در اندازه ها و اشكالي خارج از استاندارد يا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهاي جهاني راه يافته و مسير را براي افزايش سطح توليد داخلي هموار نمايند. بديهي است با اجراي طرح هاي فرآوري و بسته بندي بهداشتي ، محصولات غذايي توليدي كشور ، قابليت رقابت با محصولات مشابه خارجي را در بازارهاي جهاني خواهند داشت.
‏ همچنين با توجه به بازار تقاضاي مطلوب داخلي براي انواع ادويه جات ، حبوبات و ساير محصولات غذايي گرانول يا پودري ، لزوم توجه بيشتر به بسته بندي اين مواد به منظور افزايش سهولت دسترسي ( عرضه ) و نگهداري مشخص‏‌‏تر مي‏‌‏شود. ضمن اينكه پرداختن به اين موضوع داراي توجيه مناسب اقتصادي بوده و با اجراي اين طرح ، مي‏‌‏توان بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايي بانوان مي‏‌‏توانند سهم بسزايي در آن داشته باشند.
‏ توجيه اقتصادي طرح :
‏ الف ‏–‏ سرمايه گذاري ثابت :
‏ الف ‏–‏ 1 ) زميـن :

‏متـراژ ( متر مربع )
‏هزينه واحد ( هزارريال )
‏هزينه كل ( ميليون ريال )
‏2000
‏30
‏60
‏ الف ‏–‏ 2 ) محوطه سازي‏ :
‏رديف
‏شــرح
‏مقدار
‏هزينه واحد
‏هزينه كل‏ (ميليون ريال )
‏( هزارريال)
‏1
‏2
‏3
‏تسطيح و خاكبرداري
‏ديواركشي
‏خيابان كشي
‏پاركينگ و فضاي سبز
‏2000مترمربع
‏ 600مترمربع
‏240مترمربع
‏500مترمربع
‏5
‏6
‏10
‏20
‏10
‏6/3
‏4/2
‏10
‏ جـــمـــع
‏26
‏ ‏الف ‏–‏ 3 ) ساختمانها:
‏رديف
‏شــرح
‏زيربنا(m2‏)
‏هزينه واحد ‏( هزارريال)
‏هزينه كل‏ (ميليون ريال )
‏1
‏2
‏3
‏4
‏انبار مواد اوليه
‏انبارمحصول
‏سالن توليد و آزمايشگاه
‏اداري و سرويس
‏نگهباني و تاسيسات
‏250
‏200
‏300
‏70
‏30
‏400
‏400
‏450
‏400
‏400
‏100
‏80
‏135
‏28
‏12
‏ جــــــمـــع
‏355
‏ ‏الف ‏–‏ 4 ) ماشين‏‌‏آلات:
‏ارقام به ميليون ريال
‏رديف
‏شـــــرح
‏تـعداد
‏هزينه كل‏
‏1
‏2
‏3
‏4
‏5
‏بسته‏‌‏بندي گرانول 250تا2000گرمي ‏(20تا60بسته در دقيقه )
‏بسته‏‌‏بندي پودري 20تا1000گرمي ‏(20تا60بسته در دقيقه )
‏بوجاري حبوبات و بالابر
‏آسياب و بالابر
‏نوار نقاله
‏1
‏2
‏1
‏1
‏1
‏65
‏140
‏15
‏20
‏10
‏ جــــــمـــــــع
‏250

 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 4493 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 14

حجم فایل:22 کیلوبایت

 قیمت: 8,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل