پاورپوینت بیماری های هلو

دسته بندي : علوم پایه » کشاورزی
عنوان فایل: پاورپوینت بیماری های هلو

تعداد اسلاید: 41

قسمتی از متن اسلاید ها:
بيماري سفيدك سطحي يا سفيدك نمدي هلو اولين بار در ايران دراطراف تهران درسال 1326 توسط اسفندياري گزارش شده است. معمولا درهرجا كه هلو كشت ميشود بيماري نيز ديده ميشود. علاوه بر هلو به شليل نيز حمله ميكند. عامل بيماري قارچ Sphaerotheca pannosa var. Persica است. علت نامگذاري آن به پانوزا بواسطه توليد حالت نمدي است. قارچ انگل اجباري است و نمي توان آن را روي محيط كشت پرورش داد. اين قارچ زمستان را به دو صورت ريسه درجوانه و بصورت كليستوتيسيم ميگذراند.
نشانههاي بيماري روي برگ در ابتدا بصورت ايجاد لكههاي سبز كمرنگ و يا مايل به قهوهاي ودرنهايت تشكيل بافت نمدي است. برگهاي پير بندرت مورد حمله قارچ قرار ميگيرند و مقاومند. خسارت بيماري در حالتي كه به ميوه حمله ميكند فوقالاده زياد است زيرا ارزش و بازار پسندي ميوه بطور محسوس تقليل مييابد. روي ميوه لكهها گرد هستند. اگر ميوه سبز باشد لكه سفيدرنگ و اگر ميوه متمايل به قرمز رنگ باشد لكه زرد چركين به نظر مي رسد. قسمتهاي لكهدار ميوه سفت و سخت شده و از رشد طبيعي باز ميماند. سرشاخههاي مبتلا به قارچ باريك و ضعيف مانده وجوانههاي آنها كوچك ميشود.

كنترل مكانيكي: آبپاشي، باران، آب سردوگرم ، ازبين بردن غشاي نمدي ازجمله اقداماتي است كه دركاهش بيماري موثر است.
كنترل بيولوژيكي: قارچ عامل بيماري در مناطق مرطوب بوسيله تعدادي قارچهاي هيپرپارازيت كه مهمترين آنها Cicinobolus cesatii ميباشد پارازيته شدهاند و ازبين مي روند ويا لااقل كاهش مييابد.
· كنترل زراعي: حفظ حاصلخيزي خاك، هرس و واريتههاي مقاوم(ارقام هلو مخملي، كاردي و حاج كاظمي نسبت به بيماري حساس و ارقام پائيزه مقاومند.)
دسته بندی: علوم پایه » کشاورزی

تعداد مشاهده: 3417 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.ppt

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 77

حجم فایل:1,869 کیلوبایت

 قیمت: 15,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل