دانلود مقاله سویا 9 ص

دسته بندي : مقاله » مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 9 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏2
‏دانه ی سویا
‏در واپسين سالهاي قرن بيستم شايد بتوان سويا را منبع اساسي و عمده پروتئين مصرفي و مردمان قرن آينده خواند. امروزه سويا به عنوان يک کالاي استراتژيک نه تنها پاسخگوي مصارف غذايي متنوع و متعدد در زنجيره غذايي است،بلکه مصارف صنعتي فراواني نيز يافته است. گفته هاو مطالبي که در آثار ادبي و ژنتيکي آمده گوياي اين واقعيت است که سويا يا لوبياي روغني از نباتات قديمي و بومي آسياست که در سال 2838 قبل از ميلاد در نواحي شمال شرقي چين شناسايي و کشت آن مرسوم شد. همچنين سويا يکي از پنج دانه مقدس(برنج،گندم ،جو،ارزن،سويا) محسوب
‏2
‏دانه ی سویا
‏در واپسين سالهاي قرن بيستم شايد بتوان سويا را منبع اساسي و عمده پروتئين مصرفي و مردمان قرن آينده خواند. امروزه سويا به عنوان يک کالاي استراتژيک نه تنها پاسخگوي مصارف غذايي متنوع و متعدد در زنجيره غذايي است،بلکه مصارف صنعتي فراواني نيز يافته است. گفته هاو مطالبي که در آثار ادبي و ژنتيکي آمده گوياي اين واقعيت است که سويا يا لوبياي روغني از نباتات قديمي و بومي آسياست که در سال 2838 قبل از ميلاد در نواحي شمال شرقي چين شناسايي و کشت آن مرسوم شد. همچنين سويا يکي از پنج دانه مقدس(برنج،گندم ،جو،ارزن،سويا) محسوب

 
دسته بندی: مقاله » مقالات فارسی مختلف

تعداد مشاهده: 3567 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .zip

تعداد صفحات: 9

حجم فایل:194 کیلوبایت

 قیمت: 14,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل