دانلود مقاله صدمات ورزشي
دسته بندي :
مقاله »
مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..DOC) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 9 صفحه
قسمتی از متن word (..DOC) :
1
بهبود پیچیدگی مفصل مچ پا، با انجام حرکات تعادلی
ایسکانیوز ـ بررسیهای صورت گرفته نشان میدهد، انجام حرکات تعادلی ساده به مدت 5 الی 10 دقیقه در طول روز میتواند نقش بسزایی در جلوگیری از بروز پیچ خوردگی مفصل مچ پا در ورزشکاران و بخصوص در افرادی که سابقه پیچ خوردگی مفصل در آنها وجود دارد، داشته باشد.
به گزارش سرویس علمی پژوهشی ایسکانیوز، به نقل از forbes، بررسیهای صورت گرفته نشان میدهد انجام حرکات تعادلی به مدت 5 روز در هفته میتواند از بروز آسیبهای مفصلی در افراد جلوگیری کند
به طوری که محاسبات نشان میدهد، احتمال پیچ خوردگی مفصل مچ پا و یا هر گونه آسیبهای مفصلی در افراد و ورزشکارانی که به انجام حرکات تعادلی میپردازند، حدود 38 درصد کمتر از افرادی است که در انجام این نوع تمرینات ورزشی ساده غافل هستند.
آسيب هاي ورزشي
آسيبهاي ورزشي، آسيبهايي است كه در اثر فعاليتهاي ورزشي و يا عوارض و عواقب آن به وجود ميآيد و معمولا به دو گروه بزرگ حاد و مزمن تقسيم بندي ميشوند. آسيبهاي حاد، آسيبهايي هستند كه به صورت ناگهاني به وجود ميآيند و يا هنگام مراجعه به پزشك از بروز آن كمتر از دو هفته گذشته باشد. اما آسيبهاي مزمن، آسيبهايي هستند كه به مرور زمان به وجود آمدهاند و يا آسيبهاي حاد بودهاند كه هنگام مراجعه به پزشك از زمان بروز آن بيشتر از دوهفته گذشته باشد.
3
از آسيبهاي حاد ميتوان به شكستگيها، در رفتگيها، بريدگيها و سوختگيها اشاره كرد و از آسيبهاي مزمن، ميتوان به آرنج تنيس بازان و زانوي دوندگان اشاره كرد. از طرف ديگر فرض كنيد يك ورزشكار دچار پيچ خوردگي مچ پا شده ولي براي درمان اصولي آن اقدامي نكرده و پس از دو هفته با درد مچ پا به پزشك مراجعه نموده است، اين آسيب در ابتدا از نوع حاد بوده ولي به علت عدم درمان و گذشت زمان به يك آسيب مزمن تبديل شده است.
علل اصلی ايجاد صدمات ورزشی چيست؟
عدم آمادگی بدنی،گرم نکردن بدن پيش از شروع فعاليت ورزشی،استفاده از تکنيک های نادرست و نيز ماهيت خود رشته ورزشی از جمله دلايل ايجاد آسيب های ورزشی هستند.
چگونه می توان از بروز صدمات ورزشی جلوگيری کرد؟
ارتقا دانش و سطح معلومات مربيان و خود ورزشکاران،داشتن سطح آمادگی بدنی مطلوب و گرم کردن بدن به اندازه کافی و قبل از مبادرت به انجام فعاليت می توانند از ميزان بروز آسيب های ورزشی بکاهند
التهاب تاندون آشيل :
شايع ترين آسيب مچ پا ، تاندونيت يا التهاب حاد تاندون آشيل و تندنيوزيس يا تخريب بافتي تاندون و ضخيم شدن تاندون آشيل مي باشد . آسيب هاي خفيف مکرر منجر به پارگي هاي کوچک تاندون در ناحيه فوقاني محل اتصال تاندون به استخوان پاشنه مي شود . در همين ناحيه دچار درد شده که با خم کردن مچ پا به طرف بالا تشديد مي يابد .