دانلود مقاله ورزش و جامعه پذیری
دسته بندي :
مقاله »
مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 56 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
1
ورزش و جامعه پذیری
چه کسانی بازی می کنند و برای آن ها چه اتفاقی می افتد؟
جامعه پذیری موضوع محبوب امروزه در بحث های ورزشی است. دلیل پرسش هر کدام از سؤال های زیر علاقه مندی به ورزش و مسائل جامعه پذیری است.
چرا بعضی از مردم از روی تعصب به بازی کردن و تماشا کردن ورزش علاقه مندند. در حالی که به نظر می رسد دیگران توجهی به ورزش ندارند؟
چه وقت و چرا مردم بازی کردن ورزش های رقابتی را متوقف می کنند و با این کار برایشان چه اتفاقی می افتد؟
اثر ورزش کردن بر روی زندگی، شخصیت، رفتار، افکار ، ارتباطات و شغل مردم چیست؟
خیلی از ما در جامعه ی ورزشی ، تحقیقاتی را برای یافتن پاسخ یکی از این سؤال ها یا بیشتر آنها می دهیم. پاسخ این تحقیقات ما را به جهت های مختلفی می رساند و به معیارهای نظری بستگی دارد که در جهت راهنمایی افکارمان درباره ورزش و مشارکت آن بکار برده می شود. اثر پرسکتیو نظری در ابتدای این فصل بحث خواهد شد. بعد از آن به سه موضوعی که در مرکز بحث های ورزش و جامعه پذیری هستند رسیدگی می کنیم.
مرحله ی درگیر شدن و درگیر ماندن در ورزش.
2
مرحله ی تغییر یا پایان دادن مشارکت به ورزش.
تأثیر درگیر بودن در ورزش.
در ارتباط با این موضوعات، توضیح خواهیم داد که چگونه سؤال های قبلی در جامعه ورزشی را لیست کردند و پاسخ داده اند. زمانی که این فص را خواندید خواهید دید که پاسخ بیشتر آنها ناقص و خیلی دیگر بسیار پیچیده اند که بحث درباره ی آنها به فصل بعد موکول خواهد شد.
در پایان این فصل، اطلاعاتی راجع به پیشنهادهای جدید به جامعه پذیری است، اساس این پیشنهادها برای نظریه ی انتقادی است که تأکید می کند جامعه پذیری مرحله ی، ارتباطی و فرهنگی نسبت به مرحله ی فردی و شخصی است.
جامعه پذیری چیست؟
جامعه پذیری مرحله ی عملی یادگیری و رشد اجتماعی است. و زمانی رخ می دهد که ما با یکدیگر روابط متقابل داشته باشیم و از جامعه ای که در آن زندگی می کنیم آگاه باشیم. این امر مستلزم شکل گیری در مورد این عقیده است که ما که هستیم. و چه چیزی در زندگی ما مهم است. مطلقاً ما یادگیرنده های بی اراده ای در مراحل جامعه پذیری نیستیم. ما عملاً در جامعه پذیریمان مشارکت داریم. زمانی که تأثیر
می گذاریم بر روی کسانی که بر روی ما تأثیر می گذارند. ما عملاً آنچه را که
می بینیم و می شنویم تفسیر می کنیم.